Izrada web stranica

Moderan web dizajn

U poslovnom svijetu imati web stranicu danas je standard. Tvrtke i obrti koji je nemaju gube veliki dio potencijalnih klijenata i kupaca. Svaka djelatnost koja prodaje proizvod ili pruža usluge od velikog je značaja imati stranicu koja će je promovirati.

Specijalizirani smo za web dizajn s više od desetljeća iskustva u izradi web stranica. Nudimo izradu kvalitetnih web stranica želja nam je prezentirati vašu tvrtku, proizvode ili usluge na moderan način. Kroz dugogodišnje iskustvo u izradi stranica, grafičkom dizajnu i povezanim uslugama stekli smo znanje koje svakodnevno nadograđujemo.

Cilj je vizualno atraktivna, besprijekorno funkcionalna, marketinška uspješna stranica koja će izgledom i kvalitetom otvoriti vrata priljevu posjetitelja i profesionalno prezentirati vašu firmu, proizvod ili uslugu.


Sveobuhvatan marketinški projekt

Klijentima pristupamo individualno, težimo dugoročnom partnerstvu i odnos gradimo na povjerenju, uzajamnom uvažavanju i kvalitetnoj usluzi. Skloni smo trajnim projektima kojima bi uzdignuli poslovanje na više razina. Svakom klijentu se maksimalno posvećujemo i predlažemo izraditi najkvalitetnije rješenje uz optimalne troškove i poštujemo jasno postavljene rokove.

Web stranice koje lete

Studije pokazuju da stranice imaju svega par sekundi da uhvate korisnika prije nego odluči pogledati druge stranice. Brzina učitavanja stranica danas je presudna. Ne dopustite korisniku da napusti stranicu. Stisnimo gas do daske.

Redizajn stranica ili restauracija

Imate li staru web stranicu kojoj je potrebno osvježenje? Jesu li usuglašene sa GDPR uredbama? Postojeći dizajn možemo prefarbati u moderno rješenje i postaviti ga na višu razinu.

Programiranje stranice po mjeri

Programiranje i kodiranje stranice slijedeći standarde i pravila struke (W3 i WCAG standardi). Izrada novih funkcionalnosti ili adaptacija postojećih rješenja. Izrada prilagođenih aplikacija, izrada WordPress tema i pluginova, izrada web trgovina. U svakom trenutku projekt je moguće nadograditi novim zahtjevima i komponentama.

Izrada web stranica.

Za sve tipove ekrana

Stranice su potpuno funkcionalne i responzivne, prilagođene svim tipovima ekrana. Od svih veličina mobitela, tableta, laptopa ili velika stolna računala. Temeljito su testirane na svim poznatim preglednicima (Chrome, Firefox, Safari, Edge). Ne diskriminiramo nijedan moderan uređaj niti preglednik.

Bogato iskustvo i znanje

Izrada web stranica naša je strast više od 10 godina. Volimo ono čime se bavimo i volimo kada stvaramo. Usavršavamo se u skladu sa svjetskim trendovima. Svim projektima posvećujemo jednaku pažnju i vrijeme.

Stranice prilagođene za digitalnu pristupačnost

Web stranice su intuitivne i potpuno funkcionalne svim korisnicima bez obzira na okolnosti koje ih ograničavaju. Surfaju li korisnici pomoću računala, pametnih telefona, čitačima zaslona ili preko tipkovnice, nije bitno jer stranice svugdje rade besprijekorno. Iznenađujuće kako većina današnjih web stranica ne zadovoljava te minimalne standarde.

Lako održavanje sustava

Projekt odrađeno po mjeri klijenta da svatko bez obzira na informatičku pismenost s lakoćom može puniti ga sadržajem ili održavati sustav. Stranice izrađene na WordPress CMS sustavu koji omogućuje jednostavno upravljanje sadržajem na stranici. Postavljanje projekta na dobar kolosijek koji omogućuje lako održavanje, mirnu plovidbu i napredak u skladu s rastućim poslovnim potrebama.