Sadržajni marketing

Što je to dobar sadržaj? Ovo pitanje postavlja si velik broj vlasnika web trgovina ili Internet stranica koji žele učiniti korak naprijed prema marketinškom uspjehu u bespućima globalne mreže. Sadržaj nisu samo vrckasto posložene riječi ili pak hrpa ispisanih slova, već skup pitkih i povezanih rečenica koje zajedno imaju viši smisao. S obzirom na sve veći broj tvrtki koje su svoje poslovanje preselile iz stvarnog u virtualni svijet, ključno je istaknuti se u gomili. Sadržajni marketing (content marketing, copywriting) sjajan je način da privučete pozornost publike. A osim publike, želite da vas voli i Google. Naime, uz pomoć optimizacije za tražilice ili SEO-a pomoći ćete Vašim potencijalnim klijentima da vas pronađu, a tražilici da razumije Vašu web-lokaciju. A što voli Google? Dobar i relevantan sadržaj.

No, da biste stvorili dobar sadržaj morate razumjeti Vašu publiku i što ona želi. Nakon što zajedno s nama otkrijete tko je, kako se na webu ponaša Vaš potencijalni klijent te što ondje traži, vrijeme je da uzmete stvari u svoje ruke i saznate kako im možete pružiti ono što traže. Zajedno ćemo pridobiti publiku da vas vidi i čuje.

Sadržajni marketing temelji se na izradi i dijeljenju online materijala, kao što su videozapisi, blogovi i objave na društvenim mrežama. Osmišljen je kako bi potaknuo interes web posjetitelja za proizvode ili usluge tvrtke privlačenjem njihove pozornosti.

Zahvaljujući našem iskustvu, ulaganju u nova znanja te predanosti i želji za rješavanjem novih izazova možemo vam pomoći da poboljšate prodaju Vaših proizvoda i/ili usluga usmjeravanjem prometa u Vaš web shop, povećavanjem svijesti o Vašoj robnoj marki te izgradnjom povjerenja i prepoznatljivosti među Vašom publikom. Certificirani smo Google partner za digitalni marketing, tako da nam se bez straha obratite s povjerenjem. Ostvarimo zajedno Vaše ciljeve!