Internet marketing

Digitalno oglašavanje

Sveobuhvatan i dobro planiran marketinški projekt važan je za izgradnju uspješne tvrtke. Pomažemo brandovima da se istaknu u gomili i unaprijede svoje poslovanje. Na raspolaganju je širok izbor mogućih platformi i načina komuniciranja sa publikom. Od plaćenih reklama na popularnim tražilicama (Google, Bing), preko društvenih mreža (Facebook, Instagram, LinkedIn...) ovisno o vašoj publici. A sve budnim okom gleda Google Analytics koji mjeri podatke i prezentira ih u jasna izvješća za svako pojedino razdoblje.


Google Ads

Najčešći oblik oglašavanja plaćenim reklamama jer ostvaruje najbolje rezultate. Koriste se pažljivo odabrane ključne riječi da bi se izradio relevantan oglas. Reklame se prikazuju iznad vaše konkurencije na rezultatima pretraga za tražene pojmove.

Osmišljavanje sadržaja (copywriting)

Pisanje dobro istraženih promotivnih objava za stranice i osmišljavanje slogana i tekstova za reklamne materijale ovisno o industriji. Pričanje dobre priče koja će privući zainteresirane, informirati ih i potencijalno pretvoriti u kupce.

Google Analytics

Sveobuhvatni alat koji daje moćan u vid u analitiku web stranica. Pruža informacije o izvorima prometa, navikama korisnika, uspješnosti kampanja i određenih kanala oglašavanja. Moguća su analitička izvješća za svako odabrano razdoblje.

Društvene mreže

Aktivnost na društvenim mrežama kao Facebook, Instagram, LinkedIn savršeno su mjesto za ciljani marketing koji može doprijeti do velikog broja ljudi u kratko vrijeme. Privucite publiku, zadržite je, nagradite njihovu vjernost i privucite ih na stranicu kako bi ih konvertirali u kupce.

Internet marketing.

E-mail marketing

Prihvaćanje korisnika na sustav newslettera i izrada kvalitetno osmišljenog email marketinga pomoću Mailchimpa. Dugoročno gledano važan način održavanja komunikacije s postojećim kupcima, održavamo interes, informiramo ih o novostima i posljednjim ponudama.

Facebook ads

Promoviranje objava na Facebooku preciznim ciljanjem željene publike ovisno o njihovoj lokaciji, godini starosti, spolu, demografskim podacima, interesima, povezanosti korisnika s određenom stranicom ili eventom...